Невбиваємий Ginzzu R70: powerbank, який вміє дзвонити

Любителі активного відпочинку знають: тільки візьми сучасний крихкий смартфон на риболовлю, полювання або в похід – неодмінно або його втопиш, або розчавиш, або ще чого в тому ж дусі. Тут потрібна витривала і невибаглива кнопкова труба, яка витримає падіння на камені, занурення в воду і не розрядиться за один день. Ginzzu R70 – Невбиваємий мобільник з двома SIM-картами, захищеним від падінь і води корпусом, із батареєю в 4400 мАг, який може працювати як портативний акумулятор. Перевіримо, на що він здатний в справі.

Міцний горішок

Ginzzu R70 укладений в товстий і важкий корпус з м’якого ПВХ і металу. Така конструкція дозволяє телефону пережити практично будь-які падіння з висоти людського зросту на асфальт і інші поверхні, а також захищає від попадання води.

Всі роз’єми прикриті заглушками, а динаміки – спеціальними мембранами, які не пропускають вологу. Вони забезпечують захист за стандартом IP68. Тобто, R70 захищений від попадання всередину корпусу води, бруду, піску і пилу. Телефон можна занурювати на глибину більше метра на 30 хвилин – і йому нічого не буде.

Щоб переконатися в запевненнях виробника, ми провели кілька краш-тестів – кидали мобільник на асфальт, топили у воді і навіть заморожували в морозилці. 

Телефон відчуває себе у воді якщо не як риба, то мінімум як дельфін або пінгвін – в ній він протримався півгодини, потім нам набридло. Коли його дістали з ємності, R70 продовжив працювати, як ні в чому не бувало. Тобто, якщо ви упустите апарат в річку на рибалці або втопите його під час сплаву – йому нічого не буде. Головне, знайти пристрій.

А що буде, якщо упустити мобільник в сніг і повернутися за ним через годину? Раз вже снігу поки не передбачається, наллємо води в ємність, покладемо туди R70 і засунемо все це в морозилку на годину з «копійками». Телефон разом з водою перетворився на маленьку крижинку. Незважаючи на це, Ginzzu R70 легко пережив випробування холодом і продовжив своє нелегке життя.

Пластикові панелі і металеві вставки відмінно захищають при падінні з висоти двох метрів на асфальт. Екран при цьому трохи втоплений в корпус – зверху його прикриває невеликий виступ, знизу – клавіші. Тому дисплей розбити можна тільки прямим ударом. Від змінного же, під кутом, максимум залишаться невеликі сліди на корпусі.  

 

Powerbank в кишені

Телефон оснащений акумулятором ємністю 4400 мАг. Це велика батарея навіть для смартфонів з великими дисплеями, що вже говорити про звичайний кнопковий мобільник.

За тиждень роботи R70 втратив лише 25% заряду. В середньому, його автономності повинно вистачати на місяць роботи в режимі розмов і ліхтарика.

Однак це ще не все. Гаджет має повноцінний USB-роз’єм. До нього можна підключати будь-який кабель і заряджати інші пристрої – наприклад, свій основний смартфон, екшен-камеру або інший девайс . R70 зможе наповнити стандартний акумулятор більшості смартфонів півтора рази. Непогано, чи не так?

А що ще?

Як і годиться пристойному «позашляховику», Ginzzu R70 оснащений ліхтариком. Його дальнобійності вистачає приблизно на три-чотири метри на відкритому просторі – досить, щоб підсвітити дорогу, прочитати напис  чи відшукати загублену річ. Також за допомогою тривалого натискання на кнопку «0» можна активувати режим порятунку – пристрій почне блимати спалахами ліхтарика.

Зовнішній динамік дуже гучний: якщо в настройках виставити максимум, сигнал виклику може налякати оточуючих. За замовчуванням рівень гучності встановлено на 4 з 9, і навіть цього вистачає, щоб почути дзвінок у шумній вулиці, і в метро. Розмовний динамік теж досить гучний, щоб чути співрозмовника на вулиці.

В меню знайдеться все, що може знадобитися трохи занудьгував  – FM-радіо, музичний плеєр і встановлена ​​гра. Є навіть камера, правда, вона несе виключно номінальну функцію.

З інших корисних доповнень – 2 SIM, браузер, Bluetooth для підключення до бездротової колонки або гарнітури, а також підтримка карт пам’яті до 16 ГБ.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.