Snapdragon 855 позмагався з Apple A11 в Geekbench

Більшість флагманських смартфонів цього року оснащуються процесорами Snapdragon 845, але компанія Qualcomm вже готує їм заміну в особі Snapdragon 855 – очікується, що офіційно його представлять вже в кінці 2018 року. Проте, неанонсована новинка вже встигла засвітитися в тесті Geekbench, де показала вражаючі результати і поборолися з флагманським конкурентом від Apple.

Згідно з опублікованими на сайті бенчмарка результатами, процесор Snapdragon 855 під кодовим ім’ям msmnile зміг набрати 3 697 балів в одноядерному тесті, і 10 469 – в багатоядерному. Пристрій, на якому запускалися тести, було оснащено 6 ГБ ОЗУ і працювало під управлінням Android 9.0 Pie.

Примітно, що результати нового процесора від Qualcomm схожі з показниками процесора Apple A11 Bionic, на базі якого збирається iPhone X. Різниця в одноядерному випробуванні становила 600 балів на користь «яблучного» процесора – в іншому показники учасників тесту практично повністю збігаються. Також новинку від Qualcomm перевірили в бенчмарку HTML5test. Результатом стали 510 балів з 555 можливих.

Процесор Snapdragon 855 стане першим процесором Qualcomm, виробленим по 7-нанометровій технології. Очікується, що його виробництво почнеться в кінці 2018 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.