Результати масштабного ігрового тесту GeForce RTX 2080 Ti витекли в мережу

Докладних результатів тестування нових відеокарт NVIDIA все ще не має – діє інформаційне ембарго. Проте, від випадкових «витіків» не застраховані навіть самі імениті корпорації. Німецький сайт 3DCenter.org продемонстрував ігрові можливості GeForce RTX 2080 Ti, опублікувавши детальні результати тестування новинки.

Незважаючи на інформаційну заборона від NVIDIA, турецький YouTube-канал PC Hocasi TV, присвячений комп’ютерним технологіям, випадково опублікував відеоролик з результатами тестування GeForce RTX 2080 Ti. І хоча відео було оперативно видалено, його встигли подивитися як звичайні користувачі, так і журналісти німецького видання 3DCenter.org. Вони систематизували отримані дані і представили їх у вигляді зручної таблиці. Судячи з результатів, тест проводився на стандартних налаштуваннях без використання технологій RTX і DSLL – це дає уявлення про можливості нового відеочипа в типових ігрових завданнях.

За наявною інформацією, приріст продуктивності RTX 2080 Ti становить від 23 до 55 відсотків порівняно з GTX 1080 Ti. Флагман минулого покоління на архітектурі Pascal при запуску Battlefield V на максимальних налаштуваннях графіки в дозволі 4K демонструє 54,5 кадру в секунду. Новинка ж здатна видати 75,2 FPS в аналогічних умовах.

Найкраще RTX 2080 Ti проявила себе в Rainbow Six Siege, що працює при максимальних налаштуваннях зі швидкістю 90,1 кадрів в секунду – проти 60 FPS у попередниці. У той же час, при запуску Call of Duty: WWII різниця у фреймрейте між двома поколіннями GPU була незначною і склала всього 22,2% (61,1 FPS проти 50 у GTX 1 080 Ti).

Підсумки тестування ігор, опубліковані німецьким виданням, дозволяють припустити, що швидкість роботи нового флагмана на Turing приблизно на 40 відсотків вище, ніж у топового GPU на архітектурі Pascal. Але слід пам’ятати, що швидкодія тієї чи іншої гри залежить від цілого ряду чинників. На швидкість роботи може впливати розгін відеокарти, версія драйвера, продуктивність CPU, оптимізація ігрового движка, і багато іншого. До моменту зняття заборони на публікації результати тестів ще можуть змінитися.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.