Motorola One і One Power – перші смартфони бренду на Android One

Lenovo розширює лінійку смартфонів бренду Motorola, представивши One і One Power – перші пристрої компанії з Android One «на борту». Вони позбавлені фірмових оболонок і будуть отримувати щомісячні оновлення безпеки системи.

Motorola One і One Power зовні нагадують iPhone X, при цьому в першому ззаду використовується глянсове скло, а в Power-версії – матовий полікарбонат. Сканер відбитка криється в логотипі бренду на тильній панелі, на верхньої межі роз’єм для навушників, знизу – динамік і USB Type-C.

Motorola One комплектується 5,9-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1520 × 720 пікселів і співвідношенням сторін 19: 9, чіпом Snapdragon 625, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної розширюється пам’яті. Батарея на 3000 мАг підтримує зарядку TurboPower, а фронтальна камера на 8 Мп (f / 2,2) здатна створювати портрети з розмиванням. Основний модуль складається з двох сенсорів на 13 і 2 Мп 2 Мп 2 Мп (f / 2,0 + f / 2,4).

One Power дещо продуктивніше: тут використовується Snapdragon 636, а варіанти пам’яті включають 3/32 і 4/64 ГБ. У корпус помістилися 6,2-дюймовий екран FullHD + і акумулятор відразу на 5000 мАг. Спереду встановлена ​​фронтальна камера на 8 Мп, ззаду зв’язка сенсорів 16 і 5 Мп.

Motorola One буде продаватися в Європі, Латинській Америці і азіатських країнах по 299 євро, старт продажів відбудеться в найближчі місяці. One Power надійде в магазини Індії в жовтні, ціна не відома.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.