Невиправдані очікування. Mi Band 3 c модулем NFC не підтримуватиме Android Pay

Фітнес-браслети від компанії Xiaomi є одними з найпопулярніших в світі. Їх всі люблять через функціональность за доступні гроші, як втім вся продукція компанії. Останнім фітнес-браслетом звичайно є Mi Band 3, який представили кілька місяців тому.

Але тоді обіцяли модифікацію Mi Band 3 c модулем NFC, якого не було до цього моменту. Ну ось зараз китайці виправили ситуацію представивши довгоочікувану версію з NFC модулем. За допомогою такої модифікації Mi Band 3 можна буде використовувати не тільки для підрахунку кроків чи вимірювання ритму серця, а й розблокувати смартфон, і найголовніше оплачувати товари в магазинах. Браслетом можна буде розрахуватись за допомогою китайської платіжної системи Mi Pay, який працює лише на території Китаю. Підтримка Android Pay чи як її зараз називають Gpay, що потрібний для розрахунку в торгових точках України на даний момент не передбачено. 

Надходження Mi Band 3 з NFC в продаж очікується вже у вересні, а коштувати буде такий варіант Mi Band 3 близько 830 гривень. Фанати компанії тепер чекають появи такої модифікації фітнес-браслета для міжнародного ринку, якщо звичайно така модифікація буде взагалі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.