Google не випустить Pixel Watch в цьому році

Кайтлін МакГаррі (Caitlin McGarry) з видання Tom’s Guide взяв інтерв’ю у Майлса Барра (Miles Barr), глави підрозділу Google по розробці Wear OS. За його словами, в цьому році компанія не має наміру випускати смарт-годинник під власним брендом Pixel.

Google вважає за краще працювати зі сторонніми виробниками, оскільки вони зацікавлені в поліпшенні дизайну і апаратного забезпечення. Крім того, «не існує ідеального годинника для всіх і кожного», говорить Барр. А безліч виробників зможуть створити ринок різноспрямованих пристроїв. Команда ж Wear OS зосереджена на поліпшенні операційної системи для носимих пристроїв, в тому числі готує осіннє оновлення .

В інтерв’ю Барр також згадав, що він хоче відійти від практики давати номер кожної версії Wear OS, які змушують компанію щорічно випускати оновлення. Замість цього Google воліла б регулярно оновлювати систему без чіткого розкладу.

Навесні цього року авторитетний інсайдер Еван Бласс прогнозував випуск Pixel Watch разом з другим поколінням навушників Pixel Buds, Pixel 3 , Pixel 3 XL і PixelBook 2.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.