Розпакування Google Pixel 3 XL і тест селфі-камери

Російський YouTube-канал In DIGI опублікував розпакування злитого в країни СНД смартфона Pixel 3 XL. У ролику в черговий раз показали його комплектацію і зовнішній вигляд, а також протестували можливості селф-камери (вона крута).

Як і в попередніх витоках від російських блогерів, на упаковці комплектних навушників є дивна наклейка з неіснуючим адресою електронної пошти swilke@googel.com:

Авторів каналу напевно чекає блокування відео, а джерела злитих смартфонів навіть загрожує кримінальна відповідальність. Зараз компанія проводить внутрішнє розслідування і вже підключила до нього Foxconn, з заводу якої, ймовірно, були вкрадені ці смартфони.

У комплектацію неанонсованої новинки входять навушники з роз’ємом USB Type-C, а також пара перехідників – для підключення акустики і зовнішнього накопичувача. Pixel 3 XL отримав дисплей на 6.7 дюйма з роздільною здатністю 2960 × 1440 пікселів, процесор Snapdragon 845, всього 4 ГБ оперативної пам’яті і акумулятор 3430 мАч. Мінімальний обсяг робочих просторів – 64 ГБ. Основний камері дістався модуль на 12 Мп, фронтальної – на 8 Мп. Є сканер відбитків пальців, розташований на задній панелі і, ймовірно, система розпізнавання особи

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.