Amazon може обігнати Apple і досягти капіталізації в 2,5 трлн доларів США

Незважаючи на передбачення багатьох аналітиків, які пророкували Amazon стати першою компанією в історії США, що досягла позначки в 1 трлн доларів, Apple випередила інтернет-рітейлера. Тепер Amazon підняла планку до 2,5 трлн доларів до 2024 року.

За прогнозами MKM Partners, Amazon може досягти позначки в 2,5 трлн доларів США протягом наступних п’яти років, причому тільки на частку інтернет-послуг буде припадати 1 трлн доларів.

«Ми, як і раніше, вважаємо, що акції AMZN – кращі довгострокові інвестиції з відмінним показником зростання, доступні для вкладників», – написав у звіті Роб Садерсон з MKM Partners.

Сандерсон припустив, що до 2024 року Amazon буде контролювати 14,5% роздрібного ринку США.

Apple проти Amazon: Битва титанів
Аналітик не дав прогнозів щодо компанії Apple і не став порівнювати можливі результати капіталізації найбільшого інтернет-ритейлера з корпорацією з Купертіно.

В цьому році Amazon трохи випередила Apple в загальному зростанні акцій. Компанія, заснована Джобсом, на початку року торгувала акціями на рівні 172,26 долара США за штуку і тепер кожна оцінюється в 215,49 доларів, що відповідає приблизно 25% зростання. Amazon почала рік з позначки в 1 189,01 доларів і зараз 1 акція торгується на рівні 1 902,90 доларів. Зростання склало приблизно 38%.

Багато що може змінитися в технологічному світі, але, якщо на біржах зростання акцій так і буде тривати, то Amazon в найближчому майбутньому обжене Apple.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.