Випущений найдешевший смартфон з 4 ГБ оперативної пам’яті

Як ми вже неодноразово зазначали, китайські виробники завжди змагаються один з одним за право бути першими хоч у чомусь. Вони випускають найтонші, самі живучі, самі захищені, най-най смартфони, не соромлячись робити гучні заяви.

Так, наприклад, Leagoo представила смартфон Leagoo T8s, який виробник називає найдешевшим пристроєм з 4 ГБ оперативної пам’яті. Варто відзначити, що на даній стадії смартфон коштує всього 89 доларів, що досить привабливо, з огляду на обсяг оперативної пам’яті. Ймовірно, в ході розпродажів можна знайти смартфон з 4 ГБ ОЗУ по ще більш привабливою ціною, ми лише цитуємо заяву Leagoo.

Смартфон оснащений екраном діагоналлю 5,5 дюйма роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів, відверто бюджетної однокристальної системою MT6750T, 32 ГБ флеш-пам’яті, слотом для карти пам’яті і двома слотами для SIM-карт.

У здвоєною камері встановлено датчик зображення Sony дозволом 13 Мп і додатковий 2-мегапіксельний. Фронтальна камера має роздільну здатність 5 Мп.

Ємність акумулятора дорівнює 3080 мА • год. На задній панелі розташовується дактилоскопічний датчик. Дизайн задньої панелі явно був запозичений у лінійки Huawei Mate 10.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.