Опубліковані офіційні зображення, характеристики і ціна Huawei Mate 20 Lite

У жовтні цього року компанія Huawei повинна представити флагманські смартфони Mate 20 і Mate 20 Pro, а ось Mate 20 Lite, швидше за все, вийде значно раніше.

Huawei вже опублікувала характеристики і зображення смартфона Huawei Maimang 7, який зовні дуже схожий на Mate 20 Lite. Але насправді, це одне і те ж пристрій, призначений для різних ринків. У минулому році Huawei Maimang 6 вийшов під назвою Mate 10 Lite в інших країнах.

Тепер ми знаємо, що ємність акумулятора складе 3750 мА • год, це на 100 мА • год більше, ніж раніше повідомлялося. Екран пристрою має діагональ 6,3 дюйма при дозволі 2340 х 1080 пікселів. На задній панелі розташовується дактилоскопічний датчик.

Основна камера оснащена датчиками зображення роздільною здатністю 24 і 2 Мп, вона дозволяє робити портретні знімки. У камері реалізована технологія HDR Pro, яка дозволяє покращувати контрастність і передачу кольорів. За роботу камери відповідатиме система штучного інтелекту, яка дозволяє розпізнавати різні сцени і предмети, шукати їх в Мережі і автоматично настроювати кольори і контрастність.

У фронтальній камері встановлені такі ж датчики. Крім того, Huawei запропонує покупцям анімовані емодзі під назвою QMoji.

 

Ціна пристрою в Європі складе близько 400 євро.

Джерело: GSM Arena

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.