Нові iPhone 11 і iPhone 11 Plus отримають рекордний обсяг пам’яті

Заповнити пам’ять повністю зможуть далеко не всі.

Приблизно через місяць Apple презентує нові iPhone. Смартфонів виявиться цілих три і у двох з них буде рекордний для iPhone обсяг пам’яті. Сьогодні стало відомо, що 5,8-дюймовий iPhone 11 і 6,5-дюймовий iPhone 11 Plus вийдуть з максимальним об’ємом сховища розміром 512 ГБ. Про це розповіли авторитетні аналітики компанії TrendForce.

Модифікацій iPhone стане більше
У 2017 році Apple здивувала багатьох, випустивши iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X тільки в двох модифікаціях: з 64 ГБ і 256 ГБ пам’яті. Перш компанія зазвичай пропонувала три конфігурації своїх смартфонів, що допомагало споживачам вибирати модель, найбільш підходящу за запитами.

По всій видимості, таке рішення Apple було прийнято в якості винятку. Нові iPhone з OLED-дисплеями вийдуть в трьох модифікаціях: з 64, 256 і 512 ГБ вбудованої пам’яті. Apple вперше оснастить свої смартфони сховищем з об’ємом 512 ГБ, раніше рекордний обсяг пам’яті становив 256 ГБ.

Точну вартість кожної моделі нових iPhone аналітики поки не з’ясували. Відомо лише, що Apple планує знизити ціни новинок в порівнянні з попереднім поколінням. Компанія зробить це для того, щоб підвищити попит на смартфони серед споживачів по всьому світу.

Презентація нових iPhone повинна пройти у вересні. Згідно з прогнозами, точна дата вересневої презентації Apple – 12 вересня.

Джерело: MR.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.