Google розробляє віртуального фітнес-тренера для смарт-годинників на Wear ОС

За даними джерела AndroidPolice, компанія Google працює над створенням віртуального асистента Google Coach, призначеного для спортивних користувачів смарт-годинників на Wear OS. Він допоможе стежити за здоров’ям, займатися спортом і контролювати харчування.

Повідомляється, що Google Coach буде не просто відстежувати активність людини, а й допомагати йому залишатися в тонусі кожен день. Асистент підкаже персональні тренування, зізнався спеціально для вас, розповість, як виконувати ту чи іншу вправу, допоможе визначитися з харчуванням і автоматично зареєструє будь-яку активність в особистий щоденник.

Якщо ви віддаєте перевагу готувати вдома, Google Coach створить щотижневу програму харчування і список продуктів, які потрібно купити. Також віртуальний тренер буде аналізувати заплановані користувачем події в календарі, що зручно вписати всі прийоми їжі і тренування в робочі будні.

Для відстеження активності і нагадувань про тренування, харчування і необхідних розминках буде використовуватися додаток для смарт-годин на Wear OS. Програма для смартфонів призначена для настройки профілю, вибору тренувань і зміни автоматично налаштованого розкладу, якщо ваші плани несподівано помінялися.

Запуск сервісу може відбутися вже в цьому році, але точних термінів у джерела інформації немає. Також в AndroidPolice відзначили, що фінальне назва асистента Google Coach може змінитися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.