Компанія OPPO офіційно презентувала смартфон OPPO F9

Смартфон OPPO F9 сьогодні був офіційно представлений на Філіппінах, в Тайвані. Дуже скоро він з’явиться і на інших ринках Південно-Східної Азії (в Індонезії, Малайзії і Таїланді). Очікується, що в Індії він вийде в якості OPPO F9 Pro.

Отже, OPPO F9 є наступником ОPPO F7, але F9 має менший виріз в дисплеї, який прозваний “Waterdrop”, оскільки нагадує форму краплі води. Інші цікаві функції смартфона включають в себе новий зовнішній вигляд задньої панелі, зміни кольору, підтримку зарядки VOOC і наявність камери з підтримкою AI.

Технічні характеристики і функції OPPO F9
OPPO F9 прибув в трьох варіантах колірного градієнта, таких як Starry Purple (фіолетовий), Twilight Blue (синій) і Sunrise Red (червоний). Всі вони мають алмазну текстуру на задній панелі. Малюнок стає видимим, коли телефон проглядається з певних кутів. Розміри пристрою становлять 156,7 x 74 x 7,99 мм, а вага – 169 грамів.

Телефон оснащений 6.3-дюймовим РК-екраном LTPS IPS з роздільною здатністю Full HD + (2340 x 1080 пікселів) і співвідношенням сторін 19,5: 9. Компанія стверджує, що ставлення екрану до корпусу складає 90,8%.

 

OPPO F7 працює від чіпсета Helio P60, який підтримує і OPPO F9. 8-ядерний процесор від MediaTek з тактовою частотою 2,0 Ггц має виділений блок AI для обробки завдань AI. Чіпсет пов’язаний з 4 ГБ ОЗУ. Телефон вийде в варіантах з 4 ГБ і 6 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, ємність внутрішньої пам’яті становить 64 ГБ. Для більшого обсягу пам’яті він оснащений слотом для карт microSD.

Живиться пристрій від батареї ємністю 3500 мА, яка підтримує зарядку VOOC через microUSB. Компанія стверджує, що телефон можна використовувати протягом 2 годин після його зарядки протягом 5 хвилин. Технологія VOOC забезпечує п’ять рівнів захисту від адаптера до зарядного пристрою і внутрішніх компонентів F9, щоб запобігти його перегрів під час зарядки.

Задня панель OPPO F9 оснащена горизонтальної подвійний камерою з датчиками на 16 МП з діафрагмою f / 1,85 і на 2 МП. Смартфон підтримує розпізнавання 16 сцен і об’єктів, таких як захід, трава, харчування, сніг, ніч, собака, декорації і т. Д.

А спереду OPPO F9 оснащений 25-мегапіксельною фронтальною камерою з роздільною діафрагмою f / 2.0 і з підтримкою AI.

Телефон завантажується за допомогою ColorOS 5.2 на базі Android 8.1 Oreo. Можливості підключення на телефоні включають підтримку двох SIM-карт, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, microUSB, USB OTG і 3,5-мм аудіороз’єм. У телефоні відсутня підтримка NFC. Сканер відбитків пальців розмістився на задній панелі телефону.

OPPO F9 Ціноутворення та доступність
OPPO підтвердила, що OPPO F9 буде коштувати близько 329 доларів. В’єтнам отримав версію з 4 ГБ оперативної пам’яті з ціною близько 340 доларів. Попередні замовлення у В’єтнамі почнуться сьогодні з подальшим випуском на ринок 24 серпня.

Джерело Prostotech.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.