Відома дата початку продажів Xiaomi Mi Band 3 з NFC

31 травня компанія Xiaomi в рамках Mi Product Launch 2018 представила ряд нових пристроїв, серед яких знайшлося місце одному з кращих спортивних браслетів на ринку. Йдеться про Xiaomi Mi Band 3. Гаджет вийшов в двох версіях за ціною 169 юанів ($ 25) і 199 юанів ($ 29). Більш дорогий варіант фітнес-трекера обзавівся чіпом NFC. Два з половиною місяці минуло з моменту анонса пристрою. За цей час китайський виробник встиг випустити для свого браслета прозорий і напівпрозорий ремінці, а версія з NFC так не надійшла в продаж. Давайте розберемося, коли ж її можна буде купити і чи варто взагалі це робити.

Як відомо, NFC в Китаї не є гострою необхідністю. Користувачі мають альтернативні способи оплати за допомогою мобільних пристроїв. Чи означає це, що не варто чекати Mi Band 3 з NFC на борту? Ні. І навіть незважаючи на анонс фітнес-трекера Xiaomi Black Plus NFC (Hey Plus), дорожчу версію Mi Band 3 ми точно побачимо.


Вчора гаджет показали на реальних фотографіях, опублікованих на офіційній сторінці Xiaomi в Weibo. Судячи по знімках, до капсулі будуть додаватися ремінці в чорною та рожевою кольорах. Поки що не уточнюється, чи буде гаджет підтримувати Android Pay або Apple Pay. І якщо немає, то доцільність його виходу на міжнародний ринок буде поставлено під велике питання. Зате точно відомо, що синхронізувати девайс можна буде зі смартфонами не тільки Xiaomi, а й інших виробників.


На даний момент Mi Band 3 з NFC підтримує виключно китайську платіжну систему Mi Pay, що обмежує географію його використання, і знаходиться на стадії тестування. З чуток, в продаж в Китаї спортивний браслет може надійти вже 1 вересня. На завершення додамо, що 24 серпня будуть представлені звичайна версія Mi Band 3 і фаблет Mi Max 3 для тайванського ринку. Можливо, в рамках прес-конференції буде сказано і про вихід Mi Band 3 з NFC.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.