Motorola випустила клон iPhone X в чотири рази дешевше від оригіналу

Колись давно компанія Motorola випускала одні з кращих мобільних пристроїв в світі, а її продукцію любили жителі всіх країн. Проте, даний виробник в силу різних причин втратив все, що від нього залишилося, в результаті чого зараз він є власністю китайської корпорації Lenovo. Сьогодні, 15 серпня 2018 року, трапився офіційний анонс клону iPhone X під назвою Motorola P30, який коштує в цілих чотири рази менше за оригінал.

Новинка в особі смартфона Motorola P30 цілком і повністю копіює зовнішній вигляд iPhone X, випущеного восени минулого року. Корпус телефону виготовлений зі скла і металу, а на тильній кришці можна виявити подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням. Між її об’єктивами елегантно вписаний круглий спалах. Мобільний пристрій підтримує портретний режим і може запропонувати 2-кратний оптичний зум без втрати якості.

Що стосується технічної складової телефону Motorola P30, то вона дуже навіть непогана. Мобільний пристрій здатний похвалитися 6,2-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), 8-ядерним процесором Snapdragon 636 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графікою Adreno 509, модемом LTE 4G з підтримкою швидкості передачі даних до 300 Мбіт / с, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також роз’ємом USB Type-C.


На тильній кришці телефону знаходиться подвійна камера, що складається з об’єктивів на 16 Мп і 5 Мп. На лицьовій частині знайшлося місце для 16 Мп фотокамери з широким кутом огляду. Ємність акумуляторної батареї становить 3000 мАг, а сам смартфон середнього рівня підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Прямо «з коробки» на Motorola P30 встановлена ​​операційна система Android Oreo з підтримкою Project Treble, а «упаковано» все це в фірмову прошивку ZUI 4.0.

Купити Motorola P30 в базовій версії з 64 ГБ постійної пам’яті покупці зможуть за $ 300, тоді як за модифікацію з 128 ГБ накопичувачем попросять $ 360. Продажі новинки почнуться на території Китаю вже у вересні цього року. Невідомо, чи надійде цей клон в продаж в Європі і Україні, проте це дуже навіть ймовірно. По частині свого «заліза» новинка дуже сильно нагадує Nokia X6.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.