Xiaomi Mi Band 3 з модулем NFC буде позбавлена ​​підтримки платіжної системи Google Pay і її аналогів

На початку червня цього року на полиці магазинів надійшов Xiaomi Mi Band 3, який має екран з підтримкою сенсорного управління, сучасними модулями для відстеження фізичної активності, а також багатьма іншими компонентами. Новинку в Китаї продають всього за 169 юанів, тобто за 750 гривень. Вона користується великим попитом, проте більшість покупців чекає появи моделі з модулем NFC, який дозволить оплачувати покупки в магазинах і проїзд в громадському транспорті.

Як стало відомо днями від глави Xiaomi, спортивний браслет Mi Band 3 з модулем NFC надійде в продаж в Китаї вже зовсім скоро – у вересні, а купити його можна буде за 199 юанів, тобто приблизно за 850 гривень. За допомогою цього наручного пристрою громадяни Піднебесної зможуть розплачуватися за поїздки на метро, ​​в автобусі і будь-якому іншому транспорті. Крім того, він дозволить оплачувати покупки в магазинах, кафе, ресторанах і будь-яких інших закладах.

Досить буде через додаток Mi Fit додати в Xiaomi Mi Band 3 свою банківську карту, як потім цей трекер буде її емулювати, списуючи кошти і передаючи їх платіжного терміналу, через який оформляються всі покупки. Проте, як стало відомо, жителям Росії, Європи, Індії та будь-яких інших регіонів світу купувати модель з модулем NFC ні в якому разі не можна, тому як це будуть даремно витрачені гроші.

Зокрема, китайська версія трекера буде позбавлена ​​підтримки платіжної системи Google Pay і її аналогів, зосередившись лише на Mi Pay, яка працює тільки в Китаї. Поки що невідомо, обмеження будуть носити технічний або програмний характер, проте раніше офіційний представник Xiaomi розповідав про намір компанії випустити спеціальну міжнародну версію браслета, яка отримає NFC і буде повною мірою сумісна з Google Pay, тобто використовувати її зможуть жителі України та будь-яких інших регіонів світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.