Lenovo представляє нові ультракомпактні ноутбуки ThinkPad P1 та ThinkPad P72

Компанія Lenovo розширює портфоліо мобільних робочих станцій ThinkPad, представляючи найтонший та найлегший пристрій цієї групи — 15-дюймовий ThinkPad P1 та потужний 17-дюймовий ThinkPad P72, який не поступається за продуктивністю настільним комп’ютерам.

ThinkPad P1

Lenovo ThinkPad P1 — ультракомпактний ноутбук із діагоналлю екрана 15,6 дюйма, побудований на базі процесорів 8-го покоління Intel® Xeon® та Core™ (до Core i9) з тактовою частотою до 4,6 ГГц. За обробку графіки відповідають відеокарти NVIDIA Quadro P1000 та P2000, які здатні впоратися з професійними програмами для дизайну та конструювання. Доповнюють картину твердотільні накопичувачі NVMe місткістю до 4 ТБ та оперативна пам’ять DDR4 до 64 ГБ. Автономність пристрою підтримує батарея ємністю 80 Втг.

При товщині лише 18,4 мм та вазі від 1,7 кг новий ThinkPad P1 став втіленням потужності, надійності та стилю. Преміальне оздоблення карбонового корпусу гармонійно доповнюється міцним шасі з магнієвого сплаву. Увага до деталей відображається навіть у новому блоці живлення, який став на 35% легшим, аніж у попередніх моделей, що є перевагою для користувачів, які часто подорожують.

У різних комплектаціях ThinkPad P1 пропонується дисплей із роздільною здатністю 4K UHD, здатний відображати 100% відтінків колірного простору Adobe, а також сенсорні дисплеї.

Тож не дивно, що саме ця робоча станція стала офіційним мобільним робочим інструментом компанії Aston Martin. Партнерська угода з Lenovo надасть можливість всесвітньо відомому виробнику автомобілів елітного класу підвищити продуктивність та ефективність персоналу всіх рівнів.

«Всю свою історію Aston Martin приділяє найпильнішу увагу дизайну, прагне відповідати найвищим стандартам якості та створює досконалі в усіх відносинах продукти, — прокоментував Ніл Джарвіс (Neil Jarvis), директор з ІТ та інновацій (Director of IT and Innovation) Aston Martin. — У новій мобільній робочій станції ThinkPad P1 від Lenovo ми бачимо втілення аналогічної філософії. Цей пристрій бездоганний у всьому, від стильного та міцного корпусу до потужної начинки. Він стане відмінним робочим інструментом для всіх членів нашої команди — як для конструкторів та дизайнерів, які оцінять професійну відеокарту та чудовий дисплей, так і для керівників, які потребують ультратонких та легких пристроїв із преміальним зовнішнім виглядом».

«Беручись за розробку ThinkPad P1, ми розуміли, що перед нами стоїть завдання створення мобільної робочої станції, яка за обчислювальної потужності та надійності повинна бути гідна репутації групи ThinkPad. При цьому вона повинна відповідати вимогам користувачів, які потребують легкого та компактного пристрою, який можна без проблем взяти з собою у відрядження або подорож, — зазначив генеральний директор із робочих станцій компанії Lenovo Роб Герман (Rob Herman). — У будь-якому випадку, якщо вам потрібна обчислювальна потужність, найтонша робоча станція або просто стильний та інноваційний гаджет, ThinkPad P1 стане чудовим вибором».

ThinkPad P72

Ще одна новинка в сімействі робочих станцій ThinkPad — 17-дюймова модель ThinkPad P72, орієнтована на професіоналів із нафтогазової, автомобільної та фінансової галузей. ThinkPad P72 побудована на базі процесорів 8-го покоління Intel® Xeon® та Core™ та комплектується відеокартами NVIDIA® Quadro до моделі P5200, створеної для вирішення найбільш ресурсномістких графічних завдань. До послуг користувачів — накопичувачі місткістю до 6 ТБ та до 128 ГБ оперативної пам’яті, які дозволяють обробляти великі масиви даних, є також підтримка Intel® Optane™. До лінійки увійшли моделі з UHD-дисплеєм, що відображає 1 мільярд кольорів при яскравості 400 ніт. Робоча станція отримала потужну батарею ємністю 99 Втг.

Джерело: Prostotech.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.