Власники Pixel XL зіткнулися з проблемою після поновлення до Android Pie

Оновлення програмного забезпечення – звичайна практика для поліпшення функціональності гаджетів. На жаль, часто разом з наворотами і «латками» в код поновлення закрадаються і прикрі помилки – з однією з яких зіткнулися власники Google Pixel XL, які отримали довгоочікуваний апдейт відразу після релізу дев’ятої версії «зеленого робота».
Google Pixel XL

Після оновлення до Android 9.0 Pie володарі Pixel XL виявили проблему з акумулятором при використанні кабелів стандарту USB-PD. У новій версії мобільної ОС функція швидкої зарядки перестала працювати, а відображений статус на дисплеї сигналізує власникам про повільну зарядку або зовсім її відсутності. У деяких випадках пристрій відмовлялося заряджатися від блоків живлення сторонніх виробників.

Раніше з такою проблемою стикалися і користувачі, які встановили бета-версію Android 9.0 DP4, в результаті вона перекочувала і в релізну версію. Примітно, що перше повідомлення зі скаргою на порталі Google Issue Tracker представники компанії закрили з позначкою «Неможливо виправити». Після створення аналогічного поста один із співробітників Google попросив всіх, хто зіткнувся з помилкою, надіслати детальний звіт про те, що трапилося.

На даний момент власникам Pixel XL залишається лише очікувати чергового патча, який зможе виправити цю проблему. Примітно, що на пристроях Pixel 2 і Pixel 2 XL такої помилки не спостерігалося.

Джерело:  phonearena.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.