Детальні характеристики і рендери OPPO R17

OPPO опублікувала специфікації і рендери смартфона R17 на своєму сайті, що можна вважати офіційним анонсом. Передзамовлення новинки відкриється 18 серпня.

Смартфон комплектується 6,4-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2280 × 1080 пікселів, який захищений склом Gorilla Glass 6. Однокристальная система Snapdragon 670 з вісьмома ядрами працює в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті, ємність накопичувача становить 128 ГБ. Вбудований акумулятор з швидкою зарядкою VOOC Fast Charging на 3500 мАг, модулі Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, Dual LTE, Dual SIM і роз’єм USB Type-C.


На скляній задній панелі переливаються кольори Twilight Blue або Starry Purple та розташований основний модуль камери, один з сенсорів якої має 16 Мп, а про другий інформації поки немає. У невеликому вирізі в екрані помістився фронтальний 25-мегапіксельний датчик Sony IMX576 з функцією ІІ-обробки і світлосилою f / 2,0.

Відмінною особливістю новинки є вбудований в екран сканер відбитків пальців. За словами компанії, він спрацьовує за 0,41 секунди. Планується також дешевша версія смартфона зі звичайним дактилоскопічний датчиком.

Детальна інформація, включаючи вартість, повинна з’явитися пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.