Приклади знімків із камери Xiaomi Mi A2

24 липня в Мадриді відбувся анонс смартфона Xiaomi Mi A2. Під час прес-конференції основна акцент була зроблена навіть не на «гол» Android 8.1 Oreo, а на камерах. Xiaomi позиціонує свою новинку в якості одного з кращих камерофонів у категорії 250-350 євро. Спеціалісти Android Central мали змогу протестувати протягом тижня фотоздатність смартфона, і сьогодні вони оприлюднили свій результат.

Характеристики камери Xiaomi Mi A2 та приклади знімків:
Розширення основнї камери Xiaomi Mi A2 склало 12 Мп (f / 1,75) + 20 Мп (f / 1,75). В основу головного модуля покладено датчик зображення Sony IMX486 з розміром пікселя 1,25 мкм. Допоміжний модуль побудований на базі сенсора Sony IMX376, який також використовується і в фронталці. При цьому значення апертури оптики в камері для селфі складає f / 2.0. Xiaomi Mi A2 підтримує запис відео в Ultra HD (4K) при 30 кадрах в секунду, а також затримку зйомки в 720p при 120 кадрах в секунду.

Смартфон демонструє прекрасні результати при зйомці на вулиці в сонячний день. Фотографії характеризуються широким динамічним діапазоном, природною кольоровою передачею та високим рівнем деталізації. Покращує якість кадрів режиму Auto HDR, але під час тестування при його активації трапляються невеликі затримки під час спуску затвора камери. Можливості ІІ, на яких акцентується увага публіки під час оголошення Xiaomi Mi A2, в першу чергу спрямовані на роботу камери для селфі. Іскусственный інтелект дозволяє точно розпізнати границі портрета для правильного розмивання заднього фону. Він також відповідає за налаштування фільтрів для селфі.

Сегодня якісні фотографії при ідеальному освітленні можна отримати навіть на смартфонах вартістю менше 200 доларів. Android Central приводять в приклад Xiaomi Redmi Note 5 Pro. А ось знімки при нестачі кількості світла – серйозний недолік багатьох девайсів, причому навіть флагманського рівня. Для поліпшення фото в умовах поганого освітлення у Xiaomi Mi A2 передбачений допоміжний модуль. І його участь зразу стає помітним. Знімки, зроблені в нічний або вечірній час, отримуються відносно чітко і відрізняються низьким рівнем шуму. Досягається це за рахунок Super Pixel – технології, яка об’єднує картинку з чотирьох сусідніх пікселів в один, мінімізуючи рівень шуму.

Цікаво буде порівнювати Xiaomi Mi A2 з його прообразом в лиці Mi 6X, який отримав ідентичні камери, а також з субфлаганом Mi 8 SE. Останній є одним з головних претендентів на роль кращого камеррона в середньобюджетній ціновій діапазоні. Нагадаємо, що його камера представлена ​​«флагманським» сенсором Sony IMX363 на 12 Мп, що асистує більш прозорий сенсор Samsung S5K5E8 на 5 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.