Asphalt 9 підкорила чарти App Store і Google Play

Asphalt 9: Legends підкорює публіку з нереальною швидкістю – як і належить справжній гонці. Всього за кілька днів вона зуміла завоювати і серця гравців, і холоднокровний розум експертів. Перші хвалять новинку за простий і захоплюючий геймплей і яскравий дизайн, другі співають дифірамби технічному виконанню і графіку. Можна, звичайно, сказати, що одні нічого не тямлять в якісних творах, а інших купили, але статистика завантажень говорить сама за себе: Gameloft попрацювала на славу.

Asphalt 9 увірвалася на прилавки App Store і Google Play трохи більше тижня тому, але вже готова похвалитися досягненнями. Студія повідомила, що 1 серпня кількість завантажень їх творіння перевалило за позначку в 4 мільйони. Більшість користувачів, розповіла компанія, оцінило новинку в 4,6 бала і вище – справжнє народне визнання.

Як заявила Gameloft, серія Asphalt – одна з найбільш скачуваних мобільних гонок в світі, і команда вдячна всім користувачам за довіру, яку вони надають їхнім роботам. Компанії дійсно вдалося знайти шлях до сердець геймерів: автомобілі на будь-який смак, величезна кількість трас, кілька режимів, просте управління і ніяких часових спроб розібратися «куди тут жати» – здається, більшого любителям високих швидкостей і не треба.

Джерело: dsogaming.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.