Samsung Galaxy Note 9 проти Samsung Galaxy Note 8: в чому різниця?

У цьому місяці компанія Samsung представить свій черговий фаблет. Передбачалося, що анонс Samsung Galaxy Note 9 відбудеться 9 серпня. Однак сьогодні південнокорейський гігант почав розсилати запрошення на прес-конференцію, яка відбудеться 30 серпня. Можливо, презентація новинки буде перенесена. У будь-якому випадку, про неї відомо практично все, тому ми можемо порівняти її з попередником, щоб визначити ключові відмінності двох найдорожчих фаблетів на ринку.

Основні відмінності Samsung Galaxy Note 9 від Galaxy Note 8
Модель 2017 року оснащена 6.3-дюймовим дисплеєм, а майбутня новинка обзаведеться екраном діагоналлю 6.4 “. Ширина і висота Galaxy Note 9 складуть 76,3 мм і 162 мм відповідно. Таким чином, він буде на 0.5 мм вище і на 1.5 мм ширше попередника. Таке збільшення габаритів навряд чи позначиться на рівні ергономічності.

Друга відмінність між моделями куди більш відчутно. Це обсяги вбудованої пам’яті. Майбутня новинка в максимальній модифікації буде нести на борту 512 Гб ПЗУ. Розширити карту пам’яті можна буде за рахунок карти пам’яті до 512 Гб, що в сумі дасть 1 Тб простору. Модель Galaxy Note 8 розпорядженні від 64 Гб до 256 Гб ПЗУ в залежності від модифікації. Новинка отримає основну камеру з роздільною здатністю 12 Мп + 12 Мп і можливістю змінювати значення світлосили оптики від f / 1.5 до f / 2.4. З’явиться підтримка зйомки відео в режимі Super Slow-Mo з частотою кадрів 960 fps.

На зміну процесорам Snapdragon 835 і Exynos 8895 прийдуть відповідно Snapdragon 845 і Exynos 9810. Смартфони на базі фірмового чіпа будуть продаватися в Європі, в той час як версія для корейського та американського ринків буде нести на борту SoC компанії Qualcomm. Також відзначимо просунуті можливості стилуса S Pen. Перо обзаведеться підтримкою Bluetooth і тепер його можна буде використовувати для управління відтворенням музики, а також в іграх і для спуску затвора камери.

З чуток, дисплей Samsung Galaxy Note 9 буде захищений загартованим склом Gorilla Glass 6. Таким чином, майбутня новинка може стати першим в світі смартфоном зі склом нового покоління компанії Corning. Раніше це почесне звання приписували флагману OPPO R17, анонс якого намічений на осінь.

Нарешті, Samsung Galaxy Note 9 обзаведеться акумулятором на 4000 мАг (у Galaxy Note 8 ємність АКБ становить 3300 мАг), стереодинаміками, а в комплект увійдуть навушники від фірми AKG. Крім того, популярна мобільна гра Fortnite на Android буде ексклюзивом майбутнього фаблет. Власники інших пристроїв зможуть завантажити симулятор виживання через 30 днів з моменту виходу Samsung Galaxy Note 9. Ймовірно, між фаблет поточного і наступного поколінь будуть ще якісь відмінності, менш вагомі, але про них ми дізнаємося вже на презентації. А поки нагадаємо, що вартість Samsung Galaxy Note 9 в залежності від модифікації і регіону продажів складе $ 980 $ 1500.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.