Google Maps буде показувати заряд батареї смартфонів друзів

В Google Maps давно була можливість подивитися місцезнаходження своїх друзів. Тепер же користувач буде знати заряд батареї кожного смартфона друга – про це повідомляє Android Police.

Поки що функція працює тільки на телефонах з Android. Точна дата її появи в Maps невідома, але Google досить часто натякала на вихід інструменту протягом року. Нарешті, він готовий для тестування.

Нова фіча для багатьох буде дуже корисною – завдяки ній друзі завжди можуть бути в безпеці. Щоб переконатися, що все в порядку, досить відкрити Maps і подивитися місце розташування і заряд смартфона друга. Крім того, тепер не доведеться дзвонити і попереджати про скоро відключеться телефону.

Але у функції є і негативні сторони: через неї у багатьох не вийде збрехати своїм знайомим, що гаджет ось-ось сяде. Тепер в стресовій ситуації, коли потрібно терміново скинути виклик, доведеться придумувати іншу відмовку.

Google досить часто експериментує з Maps і впроваджує туди цікаві фічі. Наприклад, в минулому році компанія показувала кількість витрачених під час ходьби калорій у вигляді міні-тортиків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.