Xiaomi Mi MIX 3: дата презентації, ціна і технічні характеристики

Китайським компаніям з кожним роком вдається створювати все більш просунуті і цікаві в усіх відношеннях мобільні пристрої, які володіють уже не тільки передовим технічним оснащенням, але ще і підтримують новітні технології. Вже зовсім скоро відбудеться офіційний анонс вкрай цікавого у всіх відносинах телефону, який називається Xiaomi Mi MIX 3. Цей апарат отримає круті технічні характеристики, а крім того – обзаведеться парочкою інших особливостей.

Сьогодні, 2 серпня 2018 року, видання Android Pure озвучило попередню дату презентації смартфона Xiaomi Mi MIX 3. Не можна не помітити, що дане джерело спеціалізується на витоках інформації від компаній Samsung і Xiaomi, тому інформація є цілком собі достовірною. Вдалося з’ясувати, що мобільний пристрій представлять приблизно тоді, коли його появи все і чекали, а саме – в середині вересня.

Вдалося з’ясувати, що телефон анонсують 15 вересня 2018 року, швидше за все, на спеціальному заході, який пройде в Лондоні, тобто в Європі. Телефон Xiaomi Mi MIX 3 спочатку буде позиціонуватися як європейський, а не китайський. Це означає, що з моменту його анонса до моменту появи на полицях магазинів в Росії пройде буквально кілька тижнів, а не пара місяців. Також джерело розкрило деякі технічні характеристики майбутньої новинки.

Апаратної основою Xiaomi Mi MIX 3 стануть 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графіка Adreno 630 і модем X20 LTE, 6/8 ГБ оперативної і 64/128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також акумулятор ємністю 4000 мАг. Він буде підтримувати технології швидкої (Quick Charge 4.0+) і бездротового (Qi) зарядок. Базова модель отримає корпус з металу і скла, а купити її можна буде за $ 512 (13600 гривень). За передову версію з керамічним корпусом віддати доведеться $ 800 (22 900 гривень).

 

Джерело^ AndroidPure

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.