Xiaomi представила свій перший кнопковий телефон за 480 гривень

Компанія Xiaomi не перестає приємно радувати своїх фанатів новими цікавими гаджетами, список яких сьогодні, 2 серпня 2018 року, поповнився вкрай цікавою новинкою, а саме – кнопковим телефоном під фірмовим брендом, який був оцінений виробником в 1 150 рублів, тобто купити цей апарат можна всього за $ 18. Новинка під званням Xiaomi Qin AI Phone має безліч особливостей, в тому числі підтримкою мереж 3G і 4G LTE, що робить її унікальною. Придбати апарат можна в двох версіях.

Кнопковий телефон з назвою Xiaomi Qin1s AI Phone володіє звичною кнопкової клавіатурою, а також вкрай стильним зовнішнім виглядом. У мобільному пристрої немає будь-якої камери, а в якості операційної системи використовується сильно спрощена версія Android у вигляді прошивки Mocor 5 OS. Телефон може похвалитися 2,8-дюймовим (IPS-матриця) QVGA-екраном (320 на 240 пікселів), 256 МБ оперативної і 512 МБ постійної флеш-пам’яті, а також 2-ядерним процесором Spreadtrum SC9820E. У цю версію також вбудований модуль GPS.

Також доступна більш доступна за ціною модель, яка володіє чіпом MediaTek MT6260A, 8 МБ оперативної і 16 МБ постійної флеш-пам’яті, а в якості операційної системи використовується Nucleus OS, тобто ще простіша версія. Дана версія телефону Xiaomi Qin AI Phone позбавлена ​​модуля GPS, а працювати вона може лише в мережах 2G. В іншому, обидві конфігурації ідентичні один одному, володіючи підтримкою Wi-Fi і Bluetooth 4.2. В наявності також слот для двох SIM-карт.

Є навіть вбудований ІК-порт, призначений для управління побутовою технікою вдома або в офісі. Вбудований в китайський телефон Xiaomi перекладач може перекладати мова на 17 мов, в тому числі на англійську. Чи є серед них російська – не уточнюється. Підзарядка здійснюється через роз’єм USB Type-C, а для підключення навушників є окремий 3,5 мм аудіороз’єм. Усередині корпусу розташована акумуляторна батарея ємністю 1480 мАг, яка забезпечення до 7 годин розмов.

Модель Qin1 в звичайному режимі протримається 15 днів, а Qin1s через більш потужного технічного оснащення більш ніж в два рази менше – всього 7 днів. Придбати телефон можна буде вже в найближчі кілька тижнів. Базову версію оцінили в $ 18 , тоді як за конфігурацію з підтримкою 4G і модулем GPS просять $ 44 .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.