Нові телевізори Sony отримали особливий режим для Netflix

Sony представила дві серії телевізорів AF9 і ZF9 у флагманської лінійки MASTER Series. Обидві серії об’єднує використання нового процесора обробки зображення X1 Ultimate і ряд фірмових технологій.

Відповідно до заяв Sony, X1 Ultimate виконує інтелектуальний пошук і аналіз кожного предмета в кадрі за допомогою технології Sony Object-based Super Resolution. Телевізори в лінійці MASTER Series обіцяють покращений HDR-ремастеринг. Всі ці технології використовуються для досягнення деталізованого, яскравого і реалістичного зображення.

Sony, при співпраці з сервісом потокового мовлення фільмів і серіалів Netflix, розробила режим Netflix Calibrated Mode, який забезпечує достовірну передачу зображення, яким його задумав автор.

Телевізори серії AF9 представлені моделями на 55 і 65 дюймів з 4K OLED-панелями. Серія виділяється підсилювачем контрасту Pixel Contrast Booster для розширення динамічного діапазону і 3,2-канальної аудіосистемою Acoustic Surface Audio +.

Серія телевізорів ZF9 пропонує моделі на 65 і 75 дюймів з 4K LCD-панелями X-Wide Angle, які, згідно із заявами Sony, забезпечують стабільний рівень якості зображення незалежно від кута огляду.

Дата початку продажів і вартість поки не уточнюються.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.