Xiaomi Mi Band 2 впав до рекордно низької ціни

Минуло майже два місяці з того моменту, як на полиці магазинів надійшов спортивний браслет Mi Band 3, в зв’язку з чого його попередник, випущений ще в 2016 році, приголомшливо звалився в ціні. При цьому, два фітнес-трекера не надто сильно відрізняються один від одного по частині функціональних можливостей, тому можна сміливо купувати Xiaomi Mi Band 2, тим більше що тепер її віддають буквально за безцінь, і це прямо в Україні.

Видання Tehnofan.com.ua провело дослідження ринку переносної електроніки в Україні і з’ясувало, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 2 приголомшливо сильно впав в ціні, завдяки чому тепер його можна купити буквально за безцінь. Цінники прямо в українських магазинах стартують з позначки в 546 гривень.

За таку скромну суму грошей покупець отримує гаджет, який може стежити за станом сну, відстежувати фізичну активність, виступати в ролі «розумного» будильника, а також бути хорошим компаньйоном для смартфона, сповіщаючи користувача за допомогою вібрації про різні події, наприклад, вхідному дзвінку або ж важливому повідомленні SMS. Всі ці можливості доступні користувачам смартфонів на базі Android.

Часу автономної роботи Xiaomi Mi Band 2 вистачає на 15 – 20 днів використання, а скромні габарити (40,3 × 15,7 × 10,5 мм) роблять все пристрій вкрай компактним, тому вже через кілька днів щоденного використання він навіть не відчувається на руці. Для підключення до смартфону використовується протокол Bluetooth 4.0 LE. В наявності чорно-білий 0,42-дюймовий OLED-екран, на якому відображається час, кількість кроків, а також багато інших даних.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.