Huawei може випустити складаний смартфон раніше Samsung

Китайське видання Nikkei з посиланням на джерела всередині Huawei повідомило, що компанія хоче випустити складаний смартфон раніше Samsung. Імовірно, він може вийти на початку 2019 року.

Партнером Huawei буде китайська компанія BOE. Вона зробить невелику кількість гнучких OLED-екранів. На одній з технологічних виставок, BOE показувала різні прототипи гнучких дисплеїв.

Передбачається, що головна мета Huawei полягає в тому, щоб продемонструвати свої можливості. Раніше компанія вже намагалася випередити конкурентів. Наприклад, коли в 2014 році з’явилися чутки про те, що iPhone отримає сапфіровий екран, Huawei випустила обмежену серію Huawei Ascend P7 Sapphire. У 2015 році почали з’являтися чутки, що дисплей iPhone 6s отримає технологію Force Touch. Перед презентацією iPhone 6s, Huawei випустила спеціальну серію Mate S з Force Touch.

На основі попереднього досвіду Huawei, аналітики припускають, що компанія зробить 20-30 тис. Складних смартфонів. Представник Huawei повідомив The Verge, що компанія не коментує чутки, домисли і свої плани.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.