Серіал Samsung про iPhone X триває, вийшли відразу три нові серії

Samsung продовжує рекламувати смартфони Apple. Нещодавно компанія випустила ще три ролика із серії Ingenius, присвячені різним функціям iPhone.

Варто відзначити, що в цей раз творіння Samsung перегукуються зі спробами компанії прорекламувати свій власний гаджет, який повинен вийти 9 серпня 2018 року. Свіжі тизери дають підказки на те, яким буде Samsung Galaxy Note 9.

Виступ

Перший ролик присвячений найбільше відомі особливості iPhone X – виступу під фронтальні камери.

Покупець питає, як подивитися відео в повноекранному режимі. Він зазначає, що виступ під систему Face ID все одно «з’їдає» частину зображення і заважає огляду. А в кінці відео в кадрі з’являється сім’я з дивними зачісками.

Звичайно ж, Samsung замовчує, що у смартфонів Galaxy присутні досить значні межі зверху і знизу екрану, через які зображення здається менше, ніж на iPhone X. До того ж, майже всі власники флагмана Apple стверджують, що забувають про існування виступу вже через годину після початку використання.

Багатозадачність

У цьому ролику дівчина намагається дізнатися, як їй запустити на iPhone два додатки одночасно, аргументуючи це тим, що Samsung Galaxy S9 її сестри так вміє.

Так, така проблема у iPhone є. Дивно, що Samsung знадобилося зняти п’ять роликів, щоб нарешті відзначити хоч щось вартісне.

Збереження даних

Дівчина не може знайти на iPhone слот для карти пам’яті. Консультант каже, що його і немає. А для зберігання даних можна користуватися хмарними сервісами. Клієнт вважає, що це незручно. Тоді консультант пропонує купити смартфон з вбудованим сховищем більшого розміру, адже він коштує всього на 140 доларів більше.

По-перше, це не зовсім так. Різниця в ціні між iPhone X на 64 ГБ і 256 ГБ складає близько 150 доларів. Але інших версій у флагмана Apple просто немає. По-друге, ціни на інші моделі iPhone відрізняються не так сильно. По-третє, сперечатися про те, що зручніше хмарні сервіси або фізичні носії можна нескінченно.

Особисто я не користувалася картами пам’яті вже кілька років. А доступ до файлів з будь-якого пристрою, завдяки iCloud і Google Disk, здається дуже зручним і практичним.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.