Samsung Galaxy S8 впав до рекордно низької ціни

Китайські смартфони від Xiaomi, Huawei, Meizu, Oppo, Vivo і інших брендів влаштовують далеко не всіх, тому багато покупців готові купувати телефони тільки від відомих виробників. У такому випадку вибір більшості гарантовано падає на гаджети від південнокорейської корпорації Samsung, яка створює хороші смартфони, але з однією великою проблемою – сильно завищеною вартістю. На щастя, потім вона поступово знижується. Саме через це зараз відмінний момент для того, щоб порадувати себе і купити Samsung Galaxy S8.

Так, даний смартфон топового рівня був випущений більше року тому, а продавали його за 25 200 гривень, тобто за рекордно високу на той момент суму грошей. На щастя, тепер віддавати за нього такі гроші не потрібно. Видання Prostotech.com провело аналіз ринку мобільних пристроїв в Україні і з’ясувало, що смартфон Samsung Galaxy S8 неймовірно сильно впав в ціні, тому як тепер його можна купити менш ніж за 12 800 гривень тобто апарат подешевшав в два рази.

Цінники на мобільний пристрій в магазинах стартують з 12 800 гривень, а на вибір покупців є цілих шість кольорів, серед яких – блакитна, золотиста, рожева, фіолетова, чорна і червона. Всі вони виглядають дуже ефектно, але чим ексклюзивним колір, тим складніше потім для нього буде знайти чохол – про це дуже важливо пам’ятати.

Смартфон Samsung Galaxy S8, будучи телефоном топового рівня, оснащений 5,8-дюймовим Amoled-екраном з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), 8-ядерним процесором Exynos 8895 з тактовою частотою 2,3 ГГц, слотом для карт пам’яті microSD до 512 ГБ включно, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, а також акумулятором ємністю 3000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

В іншому, цей апарат має модулі Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, NFC і A-GPS, а також модемом з підтримкою 4G VoLTE. Габарити корпусу телефону складають 148,9 x 68,1 x 8 мм, тоді як важить він 155 грамів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.