Анонс Neffos P1 со встроенным лазерным проектором

Ідея проектора, вбудованого в смартфон, постійно відвідує уми китайських інженерів, і час від часу такі пристрої з’являються в асортименті різних виробників. У минулому році, наприклад, подібний девайс випустила досить відома в минулому компанія Green Orange, яка назвала його Voga V1. На відміну від інших вендорів, що створювали подібні пристрої, Green Orange виявилася готова до співпраці з західними компаніями, і незабаром Voga V1 почав з’являтися під різними брендами в різних країнах світу. Вчора смартфон вперше з’явився в асортименті компанії, офіційно продає свої товари в Україні – TP-Link. Компанія назвала його Neffos P1.


На відміну від пікопроекторів в старих смартфонах з проекторами (Samsung Galaxy Beam, наприклад), проектор, вбудований в Neffos P1 – лазерний, що дозволяє використовувати його навіть не в темряві. Він використовує мікроелектромеханічні системи (MEMS) для комбінації зображень трьох кольорів. Проектор оснащений вбудованою системою трапецеидальной корекції. З відстані в 0,5 м він може видавати 20 дюмовою картинку. Контрастність зображення становить 5000: 1, охоплення NTSC – 150%. Акумулятор на 4000 мАг, вбудований в смартфон, дозволяє використовувати проектор протягом чотирьох годин без підзарядки (дані виробника).

Характеристики Neffos P1 як смартфона досить прості. Він оснащений 5,5 “IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, чіпсетом MediaTek MT6750V, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, 13-Мп основною і 8-Мп фронтальною камерами, слотом microSD. Попередньо встановлено ОС – Android 7.0 Nougat, перспективи поновлення до Oreo вкрай туманні. Розміри девайса складають 153,06х75,64х10,28 мм, вага – 204 г.

За матеріалами Neffos

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.