Перші офіційні відео тизери Samsung Galaxy Note 9

Samsung випустила першу відеорекламу Galaxy Note 9. У ролику немає зображень пристрою, вся увага акцентується на одну особливість новинки.

У першому 30-секундному відео власник смартфона намагається вичавити максимум з заряду батареї, який тане на очах. Відключення GPS, Wi-Fi, закриття додатків, зменшення яскравості – нічого з цього не допомагає, телефон «вмирає».

З чуток, Galaxy Note 9 оснастять акумулятором об’ємом 4000 мАг, що має допомогти влаштувати роботу протягом всього дня, незважаючи на активне використання.

Друге відео присвячене одвічні проблемі – брак пам’яті для фотографій і відео. Якщо вірити чуткам, Note 9 продаватиметься з 512 ГБ вбудованої пам’яті.

Третє – швидкість роботи. Закриття додатків, відключення інтернету не допомагають власникові пристрою прискорити його роботу. Залежно від ринку, Galaxy Note 9 буде поставлятися з процесором Exynos 9810 або Snapdragon 845.

Фаблет також отримає новий багатофункціональний стилус S Pen, 6,4-дюймовий дисплей без моноброві, подвійну основну камеру і сканер відбитків пальців. До анонса залишилося два тижні, презентація пройде в Нью-Йорку 9 серпня.

За матеріалами Samsung

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.