Xiaomi випустила MIUI 10 з російською і українською мовою для 21 смартфона

Компанія Xiaomi завжди розділяла та продовжує розділяти прошивки MIUI 10 для китайського і міжнародного ринків. Перша не містить ні російської ні  української мови, сервісів Google Play, а також безлічі інших речей, і взагалі вона цілому і повністю заточена під використання всередині Китаю. Якщо ж говорити про другий, то вона відчутно цікавіше, тому як в повній мірі містить все те, що потрібно простому користувачеві. Сьогодні, 15 липня 2018 року, розробники повідомили про реліз MIUI 10 з російською і українською мовою для 21 смартфона.

Йдеться про глобальну версії, встановити яку на свої пристрої можуть власники 21 моделі фірмових телефонів. Перед установкою MIUI 10 компанія-виробник настійно просить зробити резервну копію даних, щоб в разі чого можна було оперативно відновити інформацію. Нова прошивка доступна для установки на смартфони, які були випущені навіть в 2016 році, але, звичайно, поки що не на всі моделі.

Всього глобальну прошивку MIUI 10 в кінцевому підсумку повинні отримати не менше 35 смартфонів під брендом Xiaomi, випущених за останні три роки. Важливо розуміти, що хоч мова і йде про одну єдиної прошивці для фірмових мобільних пристроїв, однак час від часу її основою можуть виступати різні версії Android. Наприклад, для якого-небудь старенького Redmi Note 3 дана прошивка заснована буде не на Android Oreo, а на Android Nougat.

Операційна система MIUI 10 не містить в собі ніяких революційних функцій або можливостей у порівнянні з випущеною в минулому році MIUI 9. Зміни торкнулися зовнішній вигляд, який зробив всю прошивку більш схожою на Android P. Крім того, була проведена глибока оптимізація, яка дозволила значно підвищити швидкість роботи, а також збільшити автономність всіх моделей телефонів Xiaomi, які будуть оновлені до новітньої ОС.

Зараз встановити MIUI 10 з російською мовою можна на Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi Max, Xiaomi Mi Max Prime, Xiaomi Mi 5s Plus, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X, Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Redmi Note 5A / Redmi Y1 Lite, Xiaomi Redmi Note 5A Prime / Redmi Y1, Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Redmi 5 Plus, Xiaomi Mi 6, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Redmi S2 / Redmi Y2, Xiaomi Redmi Note 5 Pro / Redmi Note 5, Xiaomi Mi Mix 2S, Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi Note 2 і Xiaomi Mi Mix.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.