Xiaomi Mi Band 3 в модифікації Explorer Edition офіційно підтверджений

31 травня Xiaomi випустила Mi Band 3 разом з Mi 8, Mi 8 Explorer Edition і смартфоном Mi 8 SE. Незабаром після запуску Mi Band 3 компанія запустила свій Explorer Edition з напівпрозорим гумовим ремінцем. Вчора суб-бренд Xiaomi Mijia поділився свіжими фотографіями Mi Band 3 з напівпрозорої ремінцем через свою обліковий запис Weibo. Це говорить про те, що поява Mi Band 3 Explorer Edition не за горами.

Немає інформації про те, чи буде основний пристрій Mi Band 3 Explorer Edition мати розширені специфікації. Зовнішній вигляд основного пристрої з сенсорним дисплеєм OLED виглядає так само, як і звичайна версія, яка передбачає, що єдиним істотною відмінністю в версії Explorer може бути включення напівпрозорого ремінця. В даний час Mi Band 3 доступний з трьома варіантами ременів, такими як чорний, помаранчевий і синій.

Mi Band 3 доступний з ціною 169 юанів (~ 25 доларів США). Компанія підтвердила, що у вересні буде продаватися NFC з підтримкою Mi Band 3. Очікується, що цей варіант буде коштувати 199 юанів (~ 29 доларів США). Немає підтвердження, чи є Mi Band 3 Explorer Edition версією фітнес-групи NFC.

Prostotech.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.