Насильницької мобілізації більше не буде, вулицями хлопців не хапатимуть – Зеленський.

Президент України Зеленський заявив, що насильницької мобілізації в Україні більше не буде.

Він наголосив, що чоловіків не будуть арештовувати на вулицях, а питання мобілізації вирішуватимуться повністю в цифровому режимі.

Зеленський зазначив, що в сучасному цифровому світі, де панує цифровізація, всі питання стосовно мобілізації повинні вирішуватись через електронні системи, без застосування сили.

Натомість опозиціонер та лідер думок в інтернет-просторі Сергій Ягодзинський, піддав сумніву дану заяву, яку озвучив президент Володимир Зеленський.

В епоху інтернету можна перевірити будь-яку інформацію за декілька хвилин. Україною ходять сотні роликів щодо примусової мобілізації. Щоб не сказав Зеленський – ті, хто виконують мобілізаційні норми, зроблять все, як їм буде сказано та дозволено. А в умовах недостатньої кількості мобілізованих, дозволено багато – зазначив адвокат

Також адвокат додав, що добровольців уже дуже мало, “Польський легіон” тому яскравий приклад. Коли в Європі проживає понад 3 мільйони військовозобов’язаних чоловіків, а до легіону подали заявки тільки 198 осіб.

Якщо в математичному відношенні взяти, то з трьох мільйонів чоловіків за кордоном, які готові добровільно доєднатися до ЗСУ – це 0.01%. Ці цифри дають чітко зрозуміти, що добровольців зараз дуже мало і влада це розуміє – підкреслив Сергій Ягодзинський.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.