Приватбанк запускає безкоштовну школу для заробітку грошей

ПриватБанк з 1 листопада запускає програму, яка обіцяє змінити життя українців. Кожен охочий зможе пройти безкоштовне навчання у «Школі стартапів» на освітній платформі PrivatBank Business Platform. Про це банк повідомив у своїх соціальних мережах.

З 1 листопада стартує навчальна програма для тих, хто робить перші кроки у бізнесі. Курс «Школа стартапів» розрахований на допомогу підприємцям-початківцям в отриманні базових знань і навичок для створення та розвитку власної справи. Навчання проходитиме на платформі PrivatBank Business Platform, яку банк запустив у співпраці з Європейською Бізнес Асоціацією, OLX Україна та компанією Mastercard.

У рамках програми учасники вивчатимуть ключові аспекти підприємництва: від створення бізнес-ідеї та бізнес-моделі до управління фінансами, маркетингом і юридичними питаннями. Курс, що включає 13 вебінарів, є безоплатним і складається з практичних кейсів, майстер-класів та рекомендацій від провідних експертів. Зареєструватися можуть усі бажаючі за посиланням (https://cloud.info.olx.ua/priv_olx_plus).

За вісім місяців 2024 року в Україні з’явилося понад 18 тисяч нових компаній, що показує значний інтерес до підприємництва навіть у складні часи. Проте залишається багато українців, які лише розмірковують над власним бізнесом. У ПриватБанку спільно з партнерами з Європейської Бізнес Асоціації, OLX Україна та компанії Mastercard прагнуть підтримати це прагнення. Саме тому запускають «Школу стартапів», щоб надати українцям необхідні знання та впевненість для відкриття власної справи.

«Стартапи можуть стати рушієм економіки навіть у найважчі періоди. В умовах війни вони є джерелом нових ідей та можливостей, сприяють адаптації та інноваціям. Кожен успішний стартап – це нові робочі місця, капітал та партнерства, які сприяють економічному розвитку як на локальному, так і національному рівнях. Сьогодні, коли наша країна тримається завдяки силі наших людей, підтримка підприємств є стратегічним завданням для всіх нас», – зазначив Євген Заіграєв, член правління ПриватБанку з корпоративного бізнесу та МСБ.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.