ПриватБанк запустив особливу послугу для українців за кордоном

ПриватБанк став першим серед українських банків, хто запропонував своїм клієнтам можливість знімати готівку на касах за кордоном без додаткових комісій від іноземних банків-еквайєрів. Про це повідомила прес-служба банку.

За словами Дмитра Мусієнка, члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу, клієнти банку можуть не тільки розраховуватися карткою за товари та послуги, але й за необхідності знімати готівку, як в Україні, так і за її межами.

“Сервіс видачі готівки під час покупки, який став дуже популярним в Україні, тепер доступний і за кордоном. Українці зможуть отримувати готівку на касах іноземних торгових мереж без потреби шукати банкомати”, — зазначив Мусієнко.

Якщо ви розраховуєтеся карткою Mastercard від ПриватБанку за кордоном, ви можете одночасно зняти готівку на касі. Для цього достатньо запитати у касира, чи доступна така опція в даній торговій точці.

Найчастіше клієнти банку користуються цією послугою в Німеччині в таких мережах, як Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma та GLOBUS Markthalle, а також у Польщі — у Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan і Zabka. Сервіс працює також у багатьох інших країнах ЄС, Великій Британії та Австралії.

Крім того, ПриватБанк пропонує своїм клієнтам можливість перевипустити картку або оформити нову цифрову через Приват24 з безкоштовною міжнародною доставкою у 45 країнах світу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.