“Дія” повністю зміниться: запуск одразу 6 важливих послуг

Незабаром у застосунку “Дія” з’являться нові сервіси, про що повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Наша команда працює у високому темпі: щойно запустили онлайн-реєстрацію шлюбів — і одразу ж почали роботу над масштабним Нацкешбеком. А кілька днів тому додали в застосунок можливість рекрутингу до підрозділів БпЛА. Ми щотижня запускаємо нові сервіси в “Дії” і продовжуємо працювати над їх розширенням”, — написав Федоров.

Незабаром у “Дії” з’являться ще 6 нових послуг, на які користувачі давно очікували:

  1. Відображення дозволу на зброю. У застосунку можна буде переглядати інформацію про наявну зброю, дозвіл на неї, а також замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.
  2. еАкциз. Це важливий інструмент для контролю за легальністю алкоголю та тютюнових виробів. Кожен зможе перевірити продукцію за допомогою “Дії”, оскільки всі дані будуть зібрані в електронній системі.
  3. Мультишеринг. Користувачі зможуть легко надсилати копії кількох документів, таких як довідки, за декілька кліків.
  4. Сервіси для бізнесу в межах е-Підприємець. Цифровізація декларацій та ліцензій для підприємців, зокрема ліцензій на проведення робіт протипожежного характеру.
  5. Сповіщення про проблеми зі зв’язком. У періоди відключення електроенергії це буде критично важлива послуга. Користувачі зможуть повідомляти про проблеми зі зв’язком, що дозволить регуляторам оперативно їх вирішувати.
  6. Дія.Підпис для юридичних осіб. Це рішення дозволить бізнесу використовувати електронний підпис на новому рівні, полегшуючи і прискорюючи роботу підприємств та організацій.

Федоров додав, що частина цих сервісів буде доступна вже зовсім скоро, а інші наразі ще проходять етап узгодження. Про кожен новий запуск він обіцяє інформувати через свої соцмережі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.