Розпакування смартфона OnePlus 13 показали до презентації

За тиждень до прем’єри флагманського смартфона OnePlus 13 виробник опублікував проморолик із розпакуванням гаджета та демонстрацією його кількох функцій. Також відеоряд дозволяє оцінити товщину рамок і дизайн задньої панелі гаджета в білому кольорі.

 

Представник OnePlus підтвердив, що смартфон оснастили процесором Qualcomm Snapdragon 8 Elite. Судячи з маркування коробки, у ролику представлена ​​модифікація з 24 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 1 ТБ. Апарат також отримав корпус із плоскими бічними гранями та круглий блок камер із трьома об’єктивами.

Гаджет отримає плоский дисплей з 2,5D-склом та симетричними рамками, а також виріз для фронталки з функціональністю на кшталт Dynamic Island у Apple. З інших функцій у ролику засвітилися голосовий помічник та розумне підстроювання часу та написів під шпалери. До того ж представник компанії показав плавність роботи ОС, швидко відкриваючи та згортаючи програми.

Прем’єра смартфону відбудеться 31 жовтня у Китаї. Показана в ролику модель працює під керуванням ColorOS, а не OxygenOS, і деякі її функції можуть бути доступні тільки в домашньому регіоні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.