Молоді українці можуть отримати до 150000 гривень через “Дію”: як отримати

Молоді підприємці в Україні мають можливість отримати грант на власну справу в розмірі до 150 тисяч гривень через портал Дія. Про це оголосила перша віце-прем’єр-міністр України та очільниця Міністерства економіки Юлія Свириденко.

Ця програма грантового фінансування надає українцям віком до 25 років шанс реалізувати свої бізнес-ідеї.

“Ми створюємо можливості для молоді, щоб вона могла втілити свої підприємницькі задуми. Гранти для молодих людей доступні в рамках програми “Власна Справа” через портал Дія. Якщо вам до 25 років, подавайте заявку та отримуйте до 150 тисяч гривень на свій бізнес. Для отримання гранту не потрібно створювати нові робочі місця. Після позитивного рішення необхідно лише зареєструвати ФОП”, – пояснила Свириденко.

Вона також зазначила, що заявку можна подати швидко та зручно онлайн. Для цього слід зайти на портал Дія та вибрати розділ “Грант на власну справу”.

Крім того, через три роки молоді підприємці зможуть знову скористатися програмою “Власна Справа” на загальних умовах і отримати до 250 тисяч гривень, якщо створять щонайменше два робочі місця.

За останні два роки програма “Власна Справа” видала понад 20 тисяч грантів на загальну суму близько 5 мільярдів гривень для підтримки підприємців.

Також нагадується, що мікрогранти за програмою “Власна Справа” доступні в розмірі від 50 до 250 тисяч гривень. Отримані кошти можна використовувати для придбання обладнання, сировини, матеріалів або оренди приміщень. Мікрогранти можуть отримати як досвідчені підприємці, так і новачки. Якщо ви претендуєте на суму понад 75 тисяч гривень, потрібно створити одне або два робочі місця.

Щоб подати заявку на грант, слід завантажити бізнес-план на портал Дія. Державна служба зайнятості контролює і реалізує цю програму. Детальніше про гранти можна дізнатися на сайті програми https://vlasnasprava grant.com.ua.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.