Українські молоді видадуть по 150 000 гривень: як отримати через “Дія”

Програма єРобота відкриває нові можливості для українців до 25 років, які тепер можуть отримати понад 150 тисяч гривень на розвиток власного бізнесу. Про це стало відомо із повідомлення на порталі “Дія” в соціальних мережах.

Держава вирішила підтримати молодих підприємців, спростивши вимоги програми єРобота. Тепер молодь до 25 років може отримати грант до 150 тисяч гривень на запуск бізнесу без обов’язкової умови створення робочих місць. Завдяки кільком простим крокам на порталі “Дія”, ваша бізнес-ідея може швидко втілитися в життя.

Раніше для участі в програмі єРобота необхідно було створити хоча б одне робоче місце, незалежно від віку заявника.

Нові умови діють для тих, хто ще не зареєструвався як фізична особа-підприємець (ФОП).

Як подати заявку на грант через “Дію”? Все просто:

  1. Зареєструйтеся або увійдіть у кабінет громадянина на порталі “Дія”.
  2. Заповніть онлайн-заявку.
  3. Додайте бізнес-план за встановленою формою.
  4. Підпишіть документ електронним підписом та надішліть.

Рішення про надання гранту приймає Державний центр зайнятості після оцінки репутації, бізнес-плану та проведення інтерв’ю з кожним кандидатом.

Нагадаємо, єРобота — це урядова програма безповоротних грантів для підприємців. Вона спрямована на підтримку бізнесу, реалізацію нових ідей, масштабування проєктів та створення нових робочих місць.

За останні два роки понад 20 тисяч підприємців скористалися програмою єРобота, отримавши майже 5 мільярдів гривень допомоги.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.