В смартфонах iPhone проблеми: онновлення iOS 18.0.1 не вирішило проблему

Звіти про цю проблему надходять з моменту випуску моделей “iPhone 16” у вересні та тривають до цього тижня. Обновлення iOS 18.0.1 та iOS 18.1 не вирішують проблему, оскільки вона продовжувала траплятися з користувачами навіть після встановлення останньої версії програмного забезпечення.

Здається, проблема з’являється випадково. Дисплей перестане реагувати або буде дуже повільно реагувати на прикосновення, а потім iPhone швидко перезавантажиться. Також надходили повідомлення про несподіваний перезапуск iPhone у режимі очікування.

Деякі користувачі, які звернулися до Apple незабаром після випуску нових iPhone, змогли отримати пристрої на заміну, але проблема повторилася. Майже всі скарги стосуються iPhone 16 Pro або iPhone 16 Pro Max, тому це може стосуватися лише моделей Pro. Деякі користувачі бачать від 10 до 20 збоїв на день. У деяких випадках нова інсталяція без повторної інсталяції з резервної копії iCloud , здається, вирішила проблему, тож можливо, що це помилка, пов’язана з ‌iCloud‌.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.