ПриватБанк попередив українців: кому потрібно перевипустити картку

ПриватБанк нагадав клієнтам про необхідність своєчасного перевипуску банківської картки і пояснив, як це зробити. Якщо термін дії вашої картки ПриватБанку закінчується, її можна продовжити або замінити на нову. Для цього потрібно виконати кілька простих кроків.

Щоб перевипустити картку, ви можете звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку. Після оформлення нової картки у вас буде вибір: забрати її особисто у відділенні або скористатися доставкою в межах України чи за кордон. Останній варіант особливо зручний для тих, хто тимчасово перебуває за кордоном або не має можливості відвідати банк через віддаленість або інші причини, зокрема військові дії.

Крім того, ПриватБанк пропонує альтернативу для тих, кому потрібна картка негайно — цифрова Digital-карта. Її можна оформити за кілька хвилин через мобільний додаток Приват24. Цей варіант підійде тим, хто регулярно користується смартфоном для здійснення платежів.

Щоб оформити Digital-карту, потрібно:

  • Увійти в додаток Приват24.
  • Відкрити розділ “Всі карти”.
  • Натиснути “Додати”.
  • Обрати “Digital карта”.

Після цього карта буде автоматично активована, і її можна використовувати для безконтактних платежів через смартфон. Digital-карта володіє всіма функціями фізичної картки, зокрема:

  • можливістю оплачувати покупки через Apple Pay або Google Pay;
  • знімати готівку в банкоматах ПриватБанку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.