Monobank запускає власний маркетплейс вже завтра: що буде продавати

Український Monobank запускає платформу з власним маркетплейсом – market by mono. Зазначається, що маркетплейс буде мати понад 20 тисяч товарів у трьох категоріях: гаджети, електроніка та комп’ютерна техніка.

Про це розповів співвласник Monobank Олег Гороховський у своєму Телеграм – каналі.

Платформа повинна запрацювати уже з 21 жовтня і буде доступна в нижньому меню. Важливо, щоб скористатися маркетплейсом, потрібно оновити застосунок Монобанку до останньої версії.

За словами Гороховського, маркетплейс дозволить користувачам зручно та вигідно купувати товари не витрачаючи час на спілкування з продавцями. При цьому, на будь-який товар у маркеті можна буде оформити “Покупкою частинами” без переплат.

 

Поки у маркетплейса є три партнери: Moyo, КТС, Click. Також є усні домовленості з іншими маркетплейсами, але їх додаватимуть уже після запуску.

Поки на платформі буде доступні 3 категорії товарів – гаджети, електроніка та комп’ютерна техніка. Згодом додадуться й інші товари, на даний момент акцент робиться на якості асортименту, тому багато часу витратили саме на підбір якісного каталогу.

Також читайте:

Всі карти Monobank припинять діяти до кінця цього року: в чому проблема.

Monobank випустив нову функцію «Групові витрати».

У Telegram з’явилася одна з базових функцій YouTube.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.