Xiaomi обмежила доступ до важливої функції: попередження для українців, які заказують смартфони

Любителів замовляти смартфони Xiaomi з Піднебесної за нижчими цінами чекає на неприємний сюрприз. Компанія заборонила розблокування завантажувача на таких пристроях, якщо це намагатися зробити за межами Китаю.

Проблема виникає під час розблокування завантажувача на апараті для китайського ринку з використанням глобального облікового запису Xiaomi. При спробі зробити це користувачі отримують помилку з повідомленням «Місце реєстрації облікового запису не збігається з місцем продажу телефону».

Для розблокування завантажувача смартфона Xiaomi, купленого в Китаї, потрібно, щоб обліковий запис був прив’язаний до Китаю. Обійти це обмеження дуже непросто, оскільки для створення облікового запису Xiaomi в Китаї потрібне китайське громадянство.

Втім, це нововведення торкнеться в першу чергу користувачів, які звикли вносити різні модифікації в програмне забезпечення пристрою або встановлювати прошивки сторонні, що не можна зробити без розблокування завантажувача. У випадку зі звичайним використанням все залишилося, як і раніше. Поки що.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.