Huawei випустила розумну колонку Sound X4 на HarmonyOS

Huawei представила розумну колонку Sound X4. Вона виконана в оригінальному дизайні з прозорими елементами корпусу, оснащена RGB-підсвічуванням і акустичною системою з восьми динаміків. Під час презентації компанія розкрила характеристики пристрою та оголосила його роздрібну ціну.

Розміри HUAWEI Sound X4 становлять 175,6 x 175,6 x 224 мм, вага – 3150 грамів. Усередині встановлено вісім динаміків: чотири 1,5-дюймові по 5 Вт, один твітер на 3 Вт, два пасивні випромінювачі і один сабвуфер на 4,75 дюйма. Новинка призначена для стаціонарної установки із підключенням до мережі (блок живлення на 24 В/2,71 А).

Колонка пройшла сертифікацію Hi-Res аудіо та підтримує фірмову технологію покращення звучання. До того ж, вона може підлаштовувати параметри звуку залежно від оточення. Нарешті, пристрій, що працює на HarmonyOS, здатний виконувати роль центру управління розумним будинком.

На корпусі новинки є сенсорні кнопки для регулювання гучності, увімкнення мікрофона та підсвічування, а також відтворення. Ще керувати колонкою можна голосом і через мобільний додаток, а підсвічування не тільки пульсує в ритм музиці, а служить індикатором підключення або голосової відповіді.

Першим покупцям у Китаї HUAWEI Sound X4 обійдеться $280, пізніше роздрібна ціна колонки збільшиться до $350.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.