Українці можуть оплачувати рахунки за електроенергію кешбеком: як це працює

Загалом, в Україні оплатити комунальні послуги можна на пошті, у банку або онлайн. Однак нещодавно з’явився новий ресурс, це оплата платіжних послуг кешбеком.

Українці можуть платити за електроенергію не з власних гаманців, чи карток, а за гроші, які їм повертає держава в рамках програми «Національний кешбек», повідомили в YASNO.

Щоб оплатити рахунки за електроенергію, потрібно мати спеціальну картку «Національний кешбек», яку можна замовити у “ПриватБанку” , Монобанку,”Сенс банк”, А-банк, ПУМБ, Укрсиббанк тощо. Кроки відкриття такої картки дуже прості :

  • потрібно відкрити картку онлайн у банку,
  • вибрати картку Нацкешбек у “Дії”,
  • і щомісяця кешбек буде нараховуватися на рахунок.

Таким чином, після купівлі товарів українського виробництва держава поверне 10% кешбеку від вартості покупок на спеціальну картку банку.

Кошти, які накопичені на картці можна використовувати для оплати електроенергії та інших комунальних послуг. Для цього при оплаті за комунальні платежі оберіть спосіб розрахунку «Карткою» та введіть дані своєї картки «Національного кешбеку».

Загалом кошти з кешбеку можна потратити на медичні та комунальні послуги, спорт, кіно, квитки на поїзд, задонатити ЗСУ або купити військові облігації.

Також слід нагадати, що за них не можна купити підакцизні товари такі як: спиртні напої, медові напої та ліки українського виробництва, сигарети тощо.

Максимальна сума кешбеку в місяць становить — 3 тис. грн за програмою “Національний кешбек”

Раніше ми розповідали, як оформити картку “Національний кешбек” через ПриватБанк. Також наша редакція писала, як це можна зробити через Монобанк.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.