У “Київстар” попередили про масштабні зміни: стосуються кожного абонента

Мобільний оператор “Київстар” попередив своїх абонентів, що з 9 жовтня почнуть діяти нові правила щодо надання електронних комунікаційних послуг.

«З 9 жовтня набирає чинності оновлена ​​редакція публічних умов та Договору про надання електронних комунікаційних послуг”, – йдеться у повідомленні компанії.

Зміни передбачають приведення термінології у відповідність із Законом України «Про електронні комунікації» та оновлення інформації про актуальність деяких застарілих послуг та відповідальність за надання послуг.

Компанія посилається на оновлені правила, в яких прописані всі права та обов’язки оператора та користувача послугами. У компанії зазначили, що абоненти мають право розірвати договір без сплати додаткових комісій, якщо вони не згодні зі зміненими умовами протягом 7 календарних днів з моменту публічного повідомлення про ці зміни. Це право гарантовано Законом України «Про електронні комунікації».

Варто зазначити, що українські мобільні оператори не відстають від європейських. Особливо це проявилося під час війни в Україні, коли умови роботи мобільного зв’язку були дуже важкими, наприклад, перебої з електроенергією. Незалежно від зовнішніх умов і де б вони не були, українці можуть залишатися на зв’язку з родиною та друзями.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.