Що чекає тих, хто не оновив дані у “Резерв+”: у ТЦК розкрили деталі

У своєму інтерв’ю полковник Сергій Монукало, заступник начальника центру та керівник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розповів, що чекає чоловіків, які не оновили дані в “Резерв+” до 16 липня. За його словами, більшість таких осіб може опинитися в розшуку, а також їм буде направлена повістка через Укрпошту.

“Представники ТЦК приходять за місцем проживання військовозобов’язаного або направляють повістку через Укрпошту. Слід зазначити, що всіх, хто не оновив дані слід подати в розшук, як це зробили в Івано-франківський області.  Адже в сьогоднішньому законодавстві кожне порушення правил військового обліку карається не тільки штрафом в 17 тисяч гривень, а й розшуком та доставкою до ТЦК та СП.”, — зазначив Монукало.

Він також пояснив, що якщо надходить інформація про те, що військовозобов’язаний не проживає за зазначеною адресою, на основі цього матеріалу формують запит до Національної поліції для оголошення його в розшук. “Порушники правил військового обліку вносяться до відповідної бази, після чого щодо них розпочинається відповідне провадження”, — додав полковник.

Також читайте:

В Україні офіційно схвалено бронювання за гроші: скільки будуть брати.

Оновити дані в ТЦК «зі знижкою 50%»: штраф планують зменшити.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.