Що чекає на тих, хто досі не оновив дані: у ТЦК розповіли

Більшість військовозобов’язаних чоловіків, які досі не оновили свої дані в територіальних центрах комплектування, розшукують за допомогою “Укрпошти” або через адресне оповіщення. Про це розповів полковник Сергій Монукало, заступник начальника центру і начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Сумського обласного територіального центру комплектування, в інтерв’ю “Главреду”.

За його словами, представники ТЦК відвідують домівки й надсилають поштові повідомлення з описом вкладення, оскільки повістка, яка просто кинута в поштову скриньку без конверта й опису, не вважається врученою належним чином. Повістку можна передати лише через поштове вкладення або особисто в руки.

Окрім цього, Монукало зазначив, що оповіщення не вважається дійсним, якщо родичі військовозобов’язаного, взявши повістку, повідомляють, що особа не проживає за вказаною адресою. У таких випадках формується запит до Національної поліції на розшук.

“Усіх порушників заносять до бази як таких, що порушили правила військового обліку, і за ними буде розпочато відповідне провадження,” — додав офіцер.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.